Nasiol ZR53 je skladen s standardom Volkswagen CDC TL211

Na nedavnih testiranjih, ki jih je opravila ena vodilnih svetovnih organizacij za preverjanje, testiranje in certificiranje – SGS, je ta potrdila, da lahko nano keramični premaz Nasiol ZR53 s svojo obstojnostjo vzdrži in zaščiti površine pred različnimi nevarnimi kemikalijami.

Testiranje je bilo izvedeno po vodilnem standardu Volkswagen TL211. Metodologija je vključevala izpostavitev površine, prevlečene z Nasiol ZR53 večim raztopinam, kot so izopropanol, klorovodikova kislina (razredčena na 10%), žveplova kislina (razredčena na 10%), drevesna smola, ptičji iztrebki, destilirana voda in številne druge spojine v določenih časovnih okvirih.

Kadar površine, ki niso obdelane z ZR53, pridejo v stik z zgoraj navedenimi kemikalijami, bodo kemikalije površino poškodovale. Običajno se te poškodbe kažejo z razbarvanjem ali bledenjem površine.

Na podlagi testiranj po standardu Volkswagen TL211 je bilo ugotovljeno, da močne kemikalije ne vplivajo na trdnost in nano keramične lastnosti površin prevlečenih z ZR53 nano keramičnim premazom.

ZR53_Volkswagen_TL211_SGS_Test